Header widget area left

Partycentrum de Meet is jullie trouwlocatie in Groningen!

De perfect invulling aan één van de meest bijzondere dagen van je leven beleef je bij Partycentrum de Meet in Bellingwolde.

Een onvergetelijke dag, dat is bij het verzorgen van bruiloft op onze trouwlocatie waar wij naar streven. Een dag waarbij er alles aan gedaan wordt om deze tot een zeer bijzonder moment in jullie leven te laten worden. In partycentrum de Meet in Bellingwolde zijn verschillende ruimtes beschikbaar, die geheel naar wens en smaak omgetoverd worden in bruiloftzalen, die perfect aansluiten bij het thema, de omvang en het budget van jullie bruiloft. Gecombineerd zorgen een samenhangende positieve sfeer, vriendelijke bediening en buitengewoon goed verzorgde catering voor een niet te vergeten bruiloft, waarbij alles geheel tot in de puntjes op professionele wijze geregeld is.

Hoe verloopt een bruiloft bij partycentrum de Meet?

Na kennismaking en inventarisatie van jullie wensen, wordt er – eventueel in samenspraak met een wedding planner – gekeken naar de juiste invulling van de dag en/of avond. Hierbij legt Partycentrum de Meet de fundering voor wat betreft eten en drinken: er is tijdens een bruiloft altijd voldoende professioneel getraind personeel aanwezig om alle gasten van hapjes en drankjes te voorzien. Daarnaast worden er tijdens deze kennismaking keuzes gemaakt over catering, thematiek, aankleding en aanvullende wensen (bijvoorbeeld rolstoelvriendelijke toegang, mogelijke allergieën van bepaalde gasten, indeling van de tafels en andere mogelijke specifieke wensen).

De Catering tijdens de bruiloft, wat kunnen we hier van verwachten?

Partycentrum de Meet komt oorspronkelijk voort uit het restaurantwezen. Relatief grote groepen mensen via buffet of á la carte bedienen en laten genieten is onze passie. Aanvullend is er, indien gewenst, up-to-date kennis aanwezig op het gebied van bieren, wijnen en gedestilleerde dranken. Dit gecombineerd met de juiste maaltijd of lekkere hapjes zorgt ervoor dat er tijdens de dag en/of avond van jullie bruiloft doorlopend een goede smaakbeleving aanwezig zal zijn, zonder dat dit buitengewoon hoge kosten met zich mee brengt.

trouwlocatie groningen - partycentrum re-horeca bellingwolde

Bruiloftsarrangementen – wat is er mogelijk bij Partycentrum de Meet?

Om keuzes in de catering overzichtelijk te houden, is er een aantal basisarrangementen samengesteld. Uiteraard kan er geschaafd worden aan de exacte invulling, hierover gaan we graag met jullie in gesprek.

Ga verder naar bruiloftsarrangementen en prijzen