Header widget area left

PARTYCENTRUM DE MEET

Heeft u iets te vieren? We dragen zorg voor een onvergetelijke bruiloft, verjaardag, origineele familiedag, groepsuitje, supergezellig themafeest of perfect verzorgd bedrijfsfeest in Noord-Oost Groningen. Wat u ook te vieren heeft, Partycentrum De Meet is de perfecte locatie! Het partycentrum heeft verschillende zalen.

U kunt bij ons terecht voor:

Restaurant

Partycentrum De Meet heeft een uitgebreide lunchkaart met heerlijke lunchgerechten Ei,-, vlees,-, vegetarisch,- en visgerechten. Hiervan kunt u gebruik maken in ons prachtige sfeervolle restaurant. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor een diner, naast a la carte zijn er voor mogelijkheden voor warm en koude buffetten.
Ook bent u hier welkom voor een kopje koffie of thee al dan niet aangevuld met onze heerlijke appelgebak, cakerolletjes of slagroomsoesjes. Voor bij uw drankje hebben wij voor u een uitgebreid borrelgarnituur.

High Tea

In het restaurant van Partycentrum De Meet kun je genieten van een verrassende high tea. Een heerlijke combinatie van zoete en hartige lekkernijen. Dit alles met verrassende thee soorten.

Catering

Voor uw feestjes in huiselijke sfeer kunt u een beroep doen op de catering service van Partycentrum De Meet. Van diverse hapjesschalen tot uitgebreide koud/warm buffet bij u thuis. Heerlijk vers gebak, bij u thuis bezorgt behoort ook tot de mogelijkheden.

Sportcafé

In ons moderne sportcafé kunt u terecht voor een drankje na uw sportactiviteit. Tevens is hier de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse heerlijke snacks. Hier kunt u ook genieten van diverse sportevenementen die op een groot scherm (4 X 2 meter) te volgen zijn. Verder vindt je er twee biljarten, pool en carambole volop ruimte voor diverse ontspannende activiteiten. Samengevat “sportieve gezelligheid troef”.

Podiumzaal

Het podiumzaal van onze partycentrum biedt diverse mogelijkheden voor gezellige avonden onder meer toneelvoorstellingen, ontspanningsavonden, presentatieavonden, jeugddisco, feestavonden, enz.

Bedrijven

Voor bedrijven en organisaties bieden wij mogelijkheden voor vergader, trainingen, teamdagen, personeelsfeesten, recepties. Deze activiteiten kunnen door ons worden voorzien van een heerlijk lunch of diner. Kortom een volledig verzorgde activiteit met vele mogelijkheden.


Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?